VVS Lyngby

Nordens EL & VVS holder til i Nordsjælland, og vi er derfor også din VVS’er i Lyngby.

Vi har lang erfaring med at servicere både private og erhvervskunder i Lyngby, og vi står altid klar til at hjælpe dig, så snart du har brug for en autoriseret VVS’er med lang erfaring og faglig stolthed.

Nordens EL & VVS er din autoriserede VVS’er i Lyngby. Vi kan hjælpe med VVS i forbindelse med nybyg, renovering, entreprise og lignende for både private og erhverv. Vi er særligt erfarne inden for større entrepriser, da vi både tilbyder blik- og VVS-arbejde af autoriserede fagfolk.

VVS i Lyngby

Solide VVS-installationer er grundlaget for store dele af vores moderne verden, når der skal bruges vand, varme, gas og lignende. Det gælder både i de private danske hjem, og det gælder i de mange virksomheder, der holder hjulene i samfundet i gang.

Derfor vil gode VVS-installationer naturligvis også være grundlaget for mange af netop dine projekter i enten privaten eller i virksomheden, og derfor skal du selvfølgelig have en god VVS-installatør i dit lokalområde, som står klar til at hjælpe, og som kan levere installationer i høj kvalitet.

Nordens EL & VVS holder til i Nordsjælland, og vi er derfor også din VVS’er i Lyngby. Vi har lang erfaring med at servicere både private og erhvervskunder i Lyngby, og vi står altid klar til at hjælpe dig, så snart du har brug for en autoriseret VVS’er med lang erfaring og faglig stolthed.

Vi kan klare det meste, der har med VVS i Lyngby at gøre, og med vores gode placering er vi altid tæt på dig, når du har brug for hjælp. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du mangler en professionel hånd til dit næste projekt.

Autoriseret VVS i Lyngby med speciale i store projekter

Hos Nordens EL & VVS specialiserer vi os i de lidt større VVS-projekter, for med et stort og erfarent hold har vi det, der skal til for at løse store og komplekse opgaver både i dit hjem og i virksomheden. De store opgaver kan variere fra et nyt badeværelse og helt op til store entrepriseprojekter, men lige meget projektets størrelse møder vi opgaven med høj professionalisme.

Det betyder også, at vi også er gode til alt det med planlægning. Der skal lægges nogle tanker i projektet, når et stort projekt skal sammensættes, for der er mange forskellige elementer, der skal møde hinanden. Vi har den nødvendige erfaring med opgavestyring, så alt kommer til at spille, og så du kommer godt i mål med selv de mest komplicerede projekter.

Vores dygtige hold af VVS’ere i Lyngby kan koordinere og samarbejde med andre på projektet, mens de naturligvis også udfører VVS-opgaverne og alle de små detaljer til perfektion.

VVS’er i Lyngby til erhverv – Vi bygger og servicerer dine industrianlæg

Hvis du mangler en dygtig VVS’er til at bygge eller servicere installationer i din virksomhed, er Nordens EL & VVS den helt rette samarbejdspartner for dig. Vi har lang erfaring med at levere specialiserede løsninger for virksomheder, og vi har de helt rette kompetencer til at bygge bl.a. industrianlæg til din produktion.

Hos os finder du masser af ekspertise og erfaring, som du kan drage nytte af, når du skal starte eller udvide en produktion, eller når den eksisterende skal renoveres. Du kan kontakte os for at høre mere om dine muligheder og for at få svar på, hvad der er muligt i netop din virksomhed.

Vi servicerer dine anlæg, når det bliver nødvendigt, så du kan holde produktionen kørende uden dyre afbrydelser.

Tekniq garanti

VVS-firma i Lyngby med lang erfaring inden for byggeri

Når der skal bygges nyt for din virksomhed eller på din private grund, er VVS-installationerne noget af det allerførste, der skal være styr på. Uden gode VVS-installationer kan du ikke komme videre med projektet, og når det endelige byggeri står færdigt, vil bygningens funktion være fuldstændig afhængig af, at VVS-installationerne fungerer til perfektion.

Derfor skal du naturligvis alliere dig med en dygtig autoriseret VVS’er i Lyngby, så snart du skal bygge nyt. VVS’eren skal være med helt fra start, og det står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med.

Vi har stor erfaring med både store og mindre byggeprojekter, og vi kan derfor hjælpe dig godt i gang, når du har besluttet dig for at bygge. Vi hjælper dig med sparring, når du går i gang med at planlægge, mens vi selvfølgelig også er klar til at udføre et stykke arbejde i høj kvalitet, når byggeriet går i gang.

Som nævnt er vi også erfarne i planlægning og projektstyring, og med vores lange erfaring kan du være sikker på, at alle ender kommer til at mødes, selvom der er tale om store og komplicerede projekter.

Vi installerer din nye varmepumpe til en skarp pris

I et koldt land som Danmark skal der varme i radiatorerne eller gulvet store dele af året for at holde boligen varm og behagelig. Det kan være en dyr fornøjelse, og derfor vælger mange at skifte til de moderne varmepumper, der kan skære store bidder af varmeregningen.

En varmepumpe bruger nemlig kun luft eller vand og elektricitet for at lave varmt vand til din bruser og dine radiatorer, og da varmepumpen klarer denne opgave med høj energieffektivitet, kan du spare mange penge sammenlignet med eksempelvis et oliefyr, et gasfyr eller lignende.

Men en varmepumpe er ikke noget, du selv kan installere. Det skal der en autoriseret VVS’er til, og sådan en kan vi naturligvis levere her hos Nordens EL & VVS. Vi har installeret mange varmepumper i Lyngby gennem årene, og vi kan derfor også klare installationen af netop din pumpe.

Det gør vi med stor professionalisme og fart, så du kan få varmt vand i bruseren igen så hurtigt som muligt.

Nyt badeværelse? Lad os hjælpe dig godt i gang

Badeværelset er et af boligens vigtigste rum, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du føler dig godt tilpas, hver gang du skal bruge det. Badeværelset skal udstråle velvære og komfort.

Derfor vælger mange at opgradere et gammelt badeværelse til et nyt, hvor der er tænkt lidt mere over detaljere, og hvor nye og moderne løsninger vil skabe mere velvære. Hvis du mangler VVS i Lyngby til renovering eller en hel ombygning af badeværelset, kan vi altid hjælpe hos Nordens EL & VVS. Vi har bygget rigtig mange badeværelser i Lyngby, og vi er derfor også den rette partner til netop dit projekt.

Vi sørger for, at alle de vigtige VVS-installationer kommer til at sidde lige i skabet, så du får et fejlfrit badeværelse, der er lækkert at bruge hver dag. Vi kan også hjælpe dig med planlægningen af dit projekt, og vi svarer hellere end gerne på alle de spørgsmål, du går rundt med.

VVS-installatør i Lyngby med garanti

Hos Nordens EL & VVS gør vi en dyd ud af at levere kvalitetsarbejde hver gang – både på de helt store og de lidt mindre projekter. Vores fagfolk fås ikke bedre, men selvom vi er yderst professionelle, kan vi ikke garantere, at uventede fejl og problemer ikke opstår.

Det kan mod forventning ske, at du løber ind i uventede fejl på installationer, efter vi er færdige med vores arbejde, men det behøver du ikke bekymre dig så meget om, når du vælger Nordens EL & VVS til dine opgaver.

Vi er nemlig medlem af TEKNIQ og Validan, hvilket sikrer dig som kunde, hvis der opstår problemer. Du vil med andre ord være dækket af garantiordningen, når du møder kravene for at få erstatning.

Tekniq garanti

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du mangler VVS i Lyngby, skal du ikke tøve med at kontakte Nordens EL & VVS. Vi sidder klar til at svare på telefonerne, når du har spørgsmål, og når du mangler sparring i forbindelse med dit projekt, mens vi naturligvis også altid svarer på dine mails.

Vi er din samarbejdspartner på alle de projekter, hvor du mangler en dygtig autoriseret VVS’er i Lyngby til et større projekt i privaten eller i virksomheden, og med vores dygtige og erfarne VVS’ere garanterer vi altid høj kvalitet i arbejdet hele vejen igennem.

Vi er løsningsorienterede, og vi bestræber os derfor altid på at levere lige netop den løsning, der løser dine problemer. Det betyder, at vi er meget fleksible, for ingen VVS-opgaver er ens, men vi er altid klar til at tilpasse os til netop dit projekt og dine krav.

Mangler du VVS i Lyngby i dag? Så kontakt os med det samme og hør mere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dine opgaver, så du kan få en idé om pris, og så du kan blive klogere på, hvad der er muligt i netop dit projekt.

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Indhent et tilbud i dag

Kontakt Nordens EL & VVS i forbindelse med arbejde

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? 

Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?
Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

    Vi kører blandt andet i følgende byer

    Indhent et tilbud