Elektriker i Lyngby

Strøm er efterhånden en fast del af vores hverdag, ligesom strøm er grundlaget for produktionen og leveringen af alle de produkter og services, vi bruger hver dag.

Derfor kan det altid betale sig at kende en god elektriker, der kan træde til, så snart du har problemer med strømmen, og så snart du har brug for nye installationer i din bolig eller din virksomhed.

Referencer

Elektriker som altid står klar med sparring

Sådan en elektriker finder du hos Nordens EL, hvor vores dygtige hold af elektrikere altid står klar til at hjælpe dig, når du har et problem eller et projekt i støbeskeen. Vi kan klare det meste både i din private bolig og for dig som virksomhed, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os i dag, hvis du mangler en dygtig elektriker i Lyngby eller omegn.

Vi er også altid klar til at bidrage med sparring og gode råd, når du er ved at planlægge et projekt. Vi er især erfarne i de større projekter, som kræver planlægning og stor ekspertise, og du kan derfor også altid vælge os, når du har store projekter i støbeskeen.

Nordens EL har hjem i Nordsjælland, hvilket vil sige, at vi altid er tæt på dig, når du mangler en elektriker i Lyngby. Vi kan med andre ord rykke hurtigt ud, når du mangler hjælp med strømmen.

Elektrikerfirma i Lyngby med faglig stolthed og lang erfaring

Hos Nordens EL pryder vi os med faglig stolthed og lang erfaring inden for branchen. Vi er din elektriker i Lyngby med fokus på den høje kvalitet og grundighed i arbejdet, hvilket er din garanti som kunde for, at arbejdet bliver udført til perfektion – lige meget om der er tale om nye elinstallationer i din bolig eller om store installationer til produktionen i din virksomhed.

Elinstallationerne er som nævnt vigtige i rigtig mange forskellige sammenhænge, og det kan derfor altid betale sig at alliere sig med en erfaren og dygtig elektriker, når du skal have ordnet noget med strømmen i din bolig eller virksomhed. Dygtige elektrikere finder du altid hos os, hvor du kan drage nytte af vores ekspertise og specialviden inden for en lang række forskellige områder.

Elektriker i Lyngby med erfaring til erhverv

Med vores lange erfaring kommer også en ekspertise, når det kommer til planlægningsdelen af en opgave. Vi ved, at der er mange ender, der skal mødes, når eksempelvis et stort byggeri skal igangsættes og udføres, men det er ikke noget problem for vores dygtige hold, der har lang erfaring med at arbejde på store projekter inden for bl.a. byggeri.

Vi er med andre ord gode til samarbejde med mange forskellige mennesker og faggrupper, ligesom vi gennem professionel projektstyring sørger for, at de store og komplicerede opgaver kommer til at forløbe efter planen, når først arbejdet sættes i gang.

Gennem hele processen lytter vi til dine krav som kunde, så du kommer til at stå tilbage med et færdigt resultat, du kan være glad for i mange år frem. Vi har en dialogbaseret tilgang til arbejdet, og vi gør altid en dyd ud af at finde en løsning, der passer til dig og dine udfordringer. Som din elektriker i Lyngby ved vi, at der ikke findes to opgaver, der er ens, men sammen med dig kommer vi altid frem til den bedste løsning i netop din situation – både på de store og lidt mindre projekter.

Kontakt os i dag og hør mere

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google

5/5

Din garanti som kunde

Vores lange erfaring inden for faget er naturligvis din garanti som kunde for, at du får udført et stykke arbejde, som både lever op til alle gældende krav på området og til dine egne personlige forventninger. Men selvom vi gør en dyd ud af at levere et stykke arbejde i høj kvalitet, og selvom vi har en høj faglig stolthed, er det umuligt helt at udelukke, at fejl kan opstå, efter vi har forladt arbejdet.

Derfor er vi medlem af TEKNIQ og Validan, hvilket er et klap på skulderen i forhold til det arbejde, vi udfører, mens det også er din garanti som kunde for, at du er dækket ind, hvis der mod forventningen opstår problemer med vores elinstallationer på et senere tidspunkt.

Som kunde hos os er du nemlig dækket ind af garantiordningen, så du ikke behøver at bekymre dig, selvom der er en minimal risiko for, at problemer opstår.

Vi hjælper dig med elinstallationerne ved nybyggeri

Hvis du skal i gang med at bygge nyt, eller hvis det er en renovering, du står overfor, er elinstallationerne noget af det første, der skal være styr på. De mange installationer er helt afgørende for, at dit nye byggeri bliver muligt at opholde sig i, og derfor skal strømmen tænkes ind i projektet helt fra starten.

Det kan vi som din elektriker i Lyngby hjælpe dig med. Vi har lang erfaring med elinstallationer i nybyggeri, og du kan derfor altid bruge os som din sparringspartner, når du vil bygge eller renovere i privaten eller virksomheden.
Vi hjælper dig med planlægningen af projektet, så du kommer frem til den bedste løsning, mens vi naturligvis også udfører alle installationerne, når du er klar til at sætte gang i arbejdet.

Elektriker i Lyngby til erhverv og industri

Strøm er på mange måder det, der holder produktionen rundt omkring hos virksomhederne i gang. Uden strøm ville mange af de dagligdagsprodukter, du bruger hver dag, ikke kunne laves, for der bruges strøm til et væld af forskellige ting rundt omkring i de danske produktioner.

Det kræver elinstallationer af høj kvalitet, når du som virksomhed er afhængig af strømmen for at producere, og derfor skal du naturligvis vælge en dygtig samarbejdspartner, der har helt styr på, hvordan tingene skal skrues sammen.

Det hjælper vi dig naturligvis gerne med hos Nordens EL, hvor vi kan hjælpe med lidt af hvert inden for erhverv og industri. Vi kan klare store og komplekse installationer til din produktion, ligesom vi også kan hjælpe dig med alle de andre el-problemer, du støder ind i, i din virksomhed.

Og når det hele er på plads, står vi selvfølgelig også altid klar til at servicere installationerne efterfølgende, så du kan holde gang i hjulene uden afbrydelser.

Vi hjælper dig med ladestanderne ved din virksomhed

Mange hopper i disse år med på moden og køber en elbil, og det er en mode, du som virksomhed med fordel kan hoppe med på. Elbiler skal jo bruge et sted for opladning, og hvorfor ikke tilbyde det ved parkeringspladsen foran din virksomhed?

Det kan du gøre ved at installere ladestandere til elbiler til dine gæster og medarbejdere, og det hjælper vi dig gerne med. Som din elektriker i Lyngby er vi altid tæt på dig, når du vil have installeret dine nye ladestander i din virksomhed, og med vores lange erfaring inden for området sørger vi naturligvis for, at ladestanderne lynhurtigt bliver klar til brug.

På den måde har medarbejdere altid nem adgang til strøm, når bilen parkeres på parkeringspladsen under dagens arbejde, og livet bliver derfor både nemt og bekvemt for de medarbejdere, du gerne vil holde fast i. Derfor kan det være en taktisk fordel for din virksomhed at installere ladestandere, da du også får en mere attraktiv profil for potentielt nye medarbejdere, ligesom det også vil sende et godt signal til alle de mennesker, der besøger din virksomhed.

El-installatør i Lyngby til energioptimering af din virksomheds elinstallationer

Hos Nordens El kan vi hjælpe dig med en gennemgang af din virksomheds elinstallationer med henblik på energioptimering. Ved besigtigelse samt udarbejdelse af tilbud kan vi fremkomme med en plan, som sikrer netop din virksomhed og er på forkant med udviklingen på området.

Tøv derfor ikke med at kontakte os med henblik på en gennemgang af netop din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hvis du står med en opgave foran dig, der har med strøm at gøre på den ene eller den anden måde, står din elektriker i Lyngby altid klar til at hjælpe dig. Hos Nordens EL kan vi klare det meste, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.

Du er altid velkommen til at udnytte vores lange erfaring og store ekspertise på området, når du skal i gang med at renovere din bolig, når du skal bygge nyt, når du vil have en ny ladestander til din elbil, eller når du som enten privatkunde eller virksomhed har en hvilken som helst anden opgave, du gerne vil have udført af en dygtig autoriseret elektrikervirksomhed.

Vi er altid klar til at hjælpe, og som din elektriker i Lyngby er vi altid tæt på dig, når du mangler hjælp. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. Og når du kontakter os, står vi selvfølgelig også altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Vi kører i hele Nordsjælland

Nordens El er din lokale elektriker med base i Helsingør, hvorfor vi dagligt kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

Lyngby

Hillerød

Helsingør