Elektriker i Hillerød

Vi har lang erfaring og stor ekspertise inden for branchen, og vi kan derfor hjælpe dig med det meste. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du mangler en elektriker i Hillerød.

Referencer

Går du med drømme om at bygge nyt?

Hvis du går med drømme om at bygge nyt, bygge til eller bygge om, eller hvis det er et hvilket som helst andet projekt, du har i tankerne, vil elinstallationerne ofte være noget af det første, du skal tænke på. Elinstallationerne er grundlaget for de fleste af de ting, vi foretager os hver dag, og derfor kan det selvfølgelig ikke betale sig at spare elektrikeren væk.

Det er med andre ord vigtigt at alliere sig med en dygtig elektriker i Hillerød, så snart der skal ændres eller laves installationer, og det står vi altid klar til at hjælpe dig med her hos Nordens EL. Vi er din elektriker i Hillerød, og vi er derfor altid tæt på dig, når du som privatperson eller virksomhed mangler hjælp til det ene eller det andet.

Elektriker i Hillerød

Strøm er en vigtig del af rigtig mange af de ting, vi foretager os hver dag. Derfor skal el naturligvis tænkes ind i dine projekter helt fra starten, ligesom du altid må sørge for, at dine eksisterede elinstallationer fungerer til perfektion.

Alt dette kan vi hjælpe dig med hos Nordens EL & VVS, hvor vi har lang erfaring med mange forskellige projekter i Hillerød. Vi kan klare det meste for dig, der mangler en hjælpende hånd til større projekter privat eller i virksomheden, for vi har et stort hold med dygtige fagfolk, der har alt det, der skal til for at tage dit projekt sikkert i mål.

Hos os får du således altid en elektriker, som vil lytte til dig og dine problemer.
Mangler du en elektriker i Hillerød i dag? Så tøv ikke med at kontakte os med det samme. Vi har hjem i Nordsjælland, og vi er derfor altid kun en kort køretur fra dig og dine udfordringer.

Din el-installatør i Hillerød med lang erfaring

Det kan altid betale sig at vælge en el-installatør med stor erfaring, når du skal i gang med et projekt. På den måde får du udført et stykke arbejde i en høj kvalitet, og det er netop det, der kendetegner det, vi laver hos Nordens EL.

Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi kan klare det meste. Vores lange erfaring kommer med stor ekspertise og specialviden, som du altid kan drage nytte af, og som kan hjælpe dig i netop dit projekt.

Vi lytter til dig og dine krav, og vi går i tæt dialog, så du kommer til at stå tilbage med et projekt, der lever op til alle dine krav. Med vores lange erfaring har vi også helt styr på, hvordan et stort projekt skal planlægges, så du kan være helt sikker på, at projektstyringen er i orden på eksempelvis et stort byggeri.

Det samme gælder ved andre opgaver for både private og erhverv, hvor vores erfaring sikrer, at alle ender mødes, når mange ting skal spille sammen. Derfor tilbyder vi også VVS i Hillerød.

Vi er også dit elektrikerfirma i Hillerød, når du skal have udført opgaver for din virksomhed. Her kan vi hjælpe med det meste, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har store opgaver forude i forbindelse med eksempelvis udvidelse af produktionen.

Kontakt os i dag og hør mere

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google

5/5

Medlem af TEKNIQ og Validan

Hos Nordens EL har vi et stort hold af dygtige elektrikere i Hillerød, der gør en dyd ud af at udføre opgaver i høj kvalitet, og som har stor faglig stolthed inden for faget. Det er din garanti som kunde for, at vi fikser dine el-problemer til perfektion, når du vælger os, men hvis du gerne vil have lidt mere garanti, kan du også lytte til TEKNIQ og Validan.

Vi er nemlig medlem af begge, hvilket beviser, at vi ved, hvad vi laver, mens det også dækker dig ind som kunde i tilfælde af fejl. Der er altid en risiko for, at fejl kan opstå, når vi har forladt opgaven, selvom det naturligvis er imod vores forventning. Men skulle det ske, så er du altid dækket af den gældende garantiordning, hvis du opfylder kravene.

El-installatør i Hillerød til energioptimering af din virksomheds elinstallationer

Hos Nordens El kan vi hjælpe dig med en gennemgang af din virksomheds elinstallationer med henblik på energioptimering. Ved besigtigelse samt udarbejdelse af tilbud kan vi fremkomme med en plan, som sikrer netop din virksomhed og er på forkant med udviklingen på området.

Tøv derfor ikke med at kontakte os med henblik på en gennemgang af netop din virksomhed.

Mangler du en elektriker i Hillerød til at hjælpe dig med nye ladestandere?

Der er efterhånden ingen tvivl om, at elbilerne er kommet for at blive. Om bare få år vil antallet af elbiler overstige benzin- og dieselbilerne på vejene, og det er der mange gode fordele ved. Derfor har du måske også overvejet at investere i ladestandere til elbiler på parkeringspladsen ved din virksomhed.

En fordel ved elbiler er jo, at de kan tankes op, overalt når de ikke bruges – så længe der er en ladestander til rådighed. Med en ladestander vil dine medarbejdere og gæster således altid have adgang til nemt og billigt brændstof på din parkeringsplads, og det vil vi gerne hjælp dig med her hos Nordens EL.

Som elektriker i Hillerød har vi lang erfaring med at installere ladestandere til elbiler i dit lokalområde, og med vores store ekspertise sørger vi for, at arbejdet bliver udført hurtigt og med høj kvalitet.

Vi kører i hele Nordsjælland

Nordens El er din lokale elektriker med base i Helsingør, hvorfor vi dagligt kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

Lyngby

Hillerød

Helsingør