Elektriker i Helsingør

Vi har lang erfaring og stor ekspertise inden for branchen, og vi kan derfor hjælpe dig med det meste. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du mangler en elektriker i Helsingør.

Hvis du går med drømme om at bygge nyt, bygge til eller bygge om, eller hvis det er et hvilket som helst andet projekt, du har i tankerne, vil elinstallationerne ofte være noget af det første, du skal tænke på. Elinstallationerne er grundlaget for de fleste af de ting, vi foretager os hver dag, og derfor kan det selvfølgelig ikke betale sig at spare elektrikeren væk.

Det er med andre ord vigtigt at alliere sig med en dygtig elektriker i Helsingør, så snart der skal ændres eller laves installationer, og det står vi altid klar til at hjælpe dig med her hos Nordens EL & VVS.

Elektrikerfirma i Helsingør med mange års erfaring fra branchen

Nordens EL & VVS har mange års erfaring, og vi har derfor prøvet lidt af hvert gennem årene. Det betyder, at vi kan klare det meste, og at der næsten ikke findes den opgave, der er for stor til os. Vi kan således hjælpe med både de mindre og de lidt større projekter. Vi er især specialiseret i de større entrepriser, hvor der skal holdes mange forskellige bolde i luften på samme tid.

Vi er erfarne i planlægning og samarbejde. Vi er derfor det helt rette valg for dig, der er ved at sætte gang i et stort projekt, der kræver grundig projektstyring fra start til slut.

Gennem hele projektet udfører vi vores arbejde i høj kvalitet. For vi er et dygtigt hold af elektrikere med høj faglighed, der gør en dyd ud af grundighed.

Elinstallatør i Helsingør til nybyggeri

Der er mange ting, der skal spille sammen, når du skal i gang med at bygge. Det gælder både ved renovering, ved tilbyg og ved de helt store byggerier. Men lige meget projektets omfang er elinstallationerne noget af det, der skal være styr på allerførst.

Elinstallationerne er grundlaget for, at byggeriet bliver brugbart efterfølgende. Derfor bør du alliere dig med en dygtig elektriker i Helsingør, som har helt styr på, hvordan strømmen i et byggeri skal trækkes og installeres.

Det hjælper vi gerne med hos Nordens EL & VVS. Vi har lang erfaring og stor ekspertise inden for nybyggeri, hvor vi som nævnt også kan klare den indledende planlægning og projektstyring på selv store projekter.

Det gælder også for dig, der skal bygge nyt derhjemme, hvor du gerne vil være helt sikker på, at elinstallationerne bliver udført til perfektion.

Din elektriker i Helsingør til erhverv

Som virksomhed er du helt afhængig af gode elinstallationer, og derfor bør du kende en dygtig elektriker. En elektriker der kan hjælpe dig med alle dine udfordringer. Som din elektriker i Helsingør står vi altid klar til at hjælpe din virksomhed med både store og små opgaver.

Vi kan hjælpe dig med alle de komponenter, der skal være styr på i forbindelse med din produktion, ligesom vi også hjælper dig med alle de andre el-opgaver, du støder ind i til dagligt. Dertil står vi selvfølgelig også altid klar til at servicere de vigtige elinstallationer. Så du kan minimere risikoen for, at du må sætte produktionen i bero i tide og utide.

Installation af ladestandere til erhverv

Elbilerne fylder mere og mere på de danske veje, og om få år vil de elektriske køretøjer være mere talrige end benzin- og dieselbilerne. Det er en udvikling, du som virksomhed ikke kan ignorere, og det kan derfor være en rigtig god idé at imødekomme de mange nye elbiler.

Det kan du bl.a. gøre ved at tilbyde opladning af elbilerne på parkeringspladsen ved din virksomhed, så alle elbilsejere altid har mulighed for at få strøm på tanken, når de holder parkeret ved dig. Det er en god gestus for dine medarbejdere, og det vil hjælpe til at tiltrække endnu flere dygtige talenter, når nye potentielle medarbejdere kan se, at du følger med tiden og tilbyder opladningsmuligheder til de nye biler.

Det samme gælder for alle de besøgende, der lægger vejen forbi din virksomhed, og som vil blive mødt af en gæstevenlig parkeringsplads, hvor elbilen kan oplades under møder og lignende.

Men inden du kommer så langt, skal du naturligvis have installeret nogle nye ladestandere, og det hjælper vi dig gerne med lige hos Nordens EL & VVS. Som din elektriker i Helsingør står vi klar til at rykke ud med kort varsel, når du skal have klaret installation af en eller flere ladestandere, og med vores lange erfaring garanterer vi, at arbejdet bliver udført professionelt og effektivt.

Garantiordning dækker ved uventede fejl

Hos Nordens EL & VVS er vi medlem af både TEKNIQ og Validan, hvilket er din garanti som kunde for, at vi ved, hvad vi laver. Det er et klap på skulderen og en anerkendelse af vores arbejde, men det er faktisk også en garanti for dig som kunde.

Som medlem er alle vores kunder nemlig dækket ind af en garantiordning, hvilket vil sige, at du ikke behøver at bekymre dig om, at uventede fejl opstår, efter vi er færdige med vores arbejde.

ladestandere elektriker Hillerød

Få et uforpligtende tilbud i dag

Mangler du en elektriker i Helsingør i dag til projekter i virksomheden eller til projekter i boligen eller boligforeningen? Så kan du ringe til os med det samme. Vi hjælper hellere end gerne med at besvare alle dine spørgsmål, og vi er klar til at finde frem til den bedste løsning sammen med dig.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på de opgaver, du står overfor.  

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Indhent et tilbud i dag

Kontakt Nordens EL & VVS i forbindelse med arbejde

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? 

Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?
Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

    Vi kører blandt andet i følgende byer

    Indhent et tilbud