Installation af dørtelefoner

Skal din ejendom have installeret nye dørtelefoner? Eller har de nuværende behov for service? Vi hos Nordens EL kan hjælpe.

Referencer

Vi er uddannede elektrikere

Hos Nordens EL er vi uddannede elektrikere og selvfølgelig også autoriserede. Derfor vil vi blandt andet kunne hjælpe med installation og service af dørtelefoner, i alle typer ejendomme.

Med base i Helsingør, dækker vi Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Professionel hjælp til dørtelefoner i nybyggeri

I forbindelse med nybyg eller renovering af boligejendomme, er der behov for et dygtigt hold elektrikere til at varetage entreprisen. Hos Nordens EL & VVS har vi specialiseret os i netop dette. Det betyder også at vi selvfølgelig, kan varetage installation og service af bygningens dørtelefoner.

Med mange års erfaring, vil du være sikker på at møde kompetente fagfolk, når vi hjælper dig med installation af dørtelefoner, i en ny ejendom.

Det er vigtigt for os at levere en tilfredsstillende løsning til vores kunder, derfor varetager vi både planlægning og opgavestyring på større projekter. Det gælder både i vores arbejde med installation af dørtelefoner og vores øvrige elektrikerarbejde.

Kontakt Nordens EL i forbindelse med arbejde

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google

5/5

Fast serviceaftale på dørtelefoner

Udover installation af dørtelefoner i en større ejendom, kan vi også være til rådighed de efterfølgende år. Vi tilbyder at lave en serviceaftale, hvor I enten kan kontakte os efter behov, eller få faste servicetjek. Ved en fast serviceaftale, vil vi komme forbi med jævne mellemrum og bedre kunne forebygge kommende problemer.

Hvis I ønsker at vide mere, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon 44 226 227 eller sende en mail til info@nordenselogvvs.dk.

Vi kører i hele Nordsjælland

Nordens El er din lokale elektriker med base i Helsingør, hvorfor vi dagligt kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

Lyngby

Hillerød

Helsingør