Professionel installation af dørtelefoner

Skal du have installeret dørtelefoner i din opgang? Og leder du efter en erfaren elektriker, der kan hjælpe dig?

Hos Nordens El & VVS har vi specialiseret os i installation af dørtelefoner. Som autoriseret elektriker har vi prøvet det mange gange før, og vi sørger for, at din dørtelefon kommer til at virke optimalt. Vores base ligger i Helsingør, og vi servicerer kunder i hele Nordsjælland.

Vi tager imod din henvendelse med åbne arme, hvad enten du henvender dig som privatkunde eller erhvervskunde.

Vi tilbyder

Alt inden for dørtelefoner til boligforeninger

Der er ikke den opgave med dørtelefoner, vi ikke gerne påtager os.

Mange af vores kunder henvender sig til os med henblik på installation af dørtelefoner i deres opgang eller deres virksomhed. Andre henvender sig, hvis der opstår behov for reparation af dørtelefoner, eller hvis der skal køres service på dørtelefonerne.

Med vores hjælp er du garanteret en pålidelig og professionel løsning hver gang. Det gælder både, hvad enten du skal have hjælp til en enkelt dørtelefon, eller hvis der er tale om en hel stribe dørtelefoner i en boligforening.

Vi tilbyder

Fast aftale om service på dørtelefoner

Når vi har installeret dine dørtelefoner, er de klar til at blive taget i brug.

Det kan dog være en god ide at lave en fast serviceaftale med os efterfølgende. Så sørger vi for at køre service på dørtelefonerne med jævne mellemrum, så vi kan tage eventuelle problemer i opløbet. På den måde kan du minimere risikoen for, at der bliver problemer med dørtelefonerne hen ad vejen, og at det giver besvær i hverdagen.

Ønsker du ikke en fast serviceaftale, er det også helt okay. Så kan du altid ringe efter os, hvis der opstår et behov for, at vi tager et kig på dørtelefonerne.

Kvalitet er alfa og omega for os

Som elektriker sætter vi en stor ære i vores håndværk – og at det bliver udført med styr på hvert enkelt lille detalje.

Det er vigtigt for os, at vi leverer en tilfredsstillende løsning til vores kunder hver gang, og at vi bliver anskuet som en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Det gælder både i vores arbejde med installation af dørtelefoner og vores øvrige elektrikerarbejde.

Er vores kunder ikke glade og tilfredse med vores arbejde – så er vi det heller ikke selv.

vi tilbyder

Få en god pris på installation af dørtelefoner

Vi er altid mand for at give dig en god pris på installation af dørtelefoner. Du er velkommen til at give os et kald, hvis du er nysgerrig efter at høre mere om vores priser, eller hvis du gerne vil have os til at udarbejde et tilbud til dig og din boligforening.

Du kan ringe til os på telefon 44 22 62 27 eller sende en mail afsted til os på info@nordensel.dk

kontaktformular-billede

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Få et tilbud i dag

KONTAKT DIN LOKALE ELEKTRIKER ANGÅENDE EL-ARBEJDE

Vil du vide mere om, hvordan vi som elektriker kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på el-arbejde? Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordensel.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din el-opgave. Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.