ELEKTRIKER, VVS OG BLIKKENSLAGER

Nordens El & VVS er dit lokale elektrikerfirma i Nordsjælland og København, der udfører et professionelt og kvalitetsbevidst el-arbejde.

DIN ELEKTRIKER TIL ENHVER EL-OPGAVE

Vi holder til i Helsingør og København, hvorfor vi dagligt kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland samt København. Gennem tiden har vi hjulpet utallige privat- og erhvervskunder med alle slags el-opgaver. Derfor er du garanteret en professionel og erfaren elektriker. Som elektrikerfirma ved vi, hvad din opgave kræver af os. Som dit elektrikerfirma kan vi løse alle typer af el-opgaver. Fra de mindre el-installationer som montering af stikkontakter og el-eftersyn til de større el-opgaver, hvor vi gerne rådgiver ved større hus- og byggeprojekter såsom nybyg, renovering og tilbygning. Vi hjælper bl.a. med:

LØSNINGSORIENTERET OG INNOVATIVT ELEKTRIKERFIRMA

Vi holder til i Helsingør og København, hvorfor vi dagligt kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland samt København. Gennem tiden har vi hjulpet utallige privat- og erhvervskunder med alle slags el-opgaver. Derfor er du garanteret en professionel og erfaren elektriker. Som elektrikere
ved vi, hvad din opgave kræver af os.

Som dit elektrikerfirma kan vi løse alle typer af el-opgaver. Fra de mindre el-installationer som montering af stikkontakter og el-eftersyn til de større el-opgaver, hvor vi gerne rådgiver ved større hus- og byggeprojekter såsom nybyg, renovering og tilbygning. 

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Få et tilbud i dag

KONTAKT DIN LOKALE ELEKTRIKER ANGÅENDE EL-ARBEJDE

Vil du vide mere om, hvordan vi som elektriker kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på el-arbejde? Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordensel.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din el-opgave. Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.