Montering af ladestander til elbil

Har du skiftet din benzinbil ud med en elbil? Og vil du gerne have installeret en effektiv ladeløsning derhjemme, så du kan komme ud at køre vejene tynde?

Hos Nordens El & VVS sender vi gerne en elektriker hjem til dig, der kan montere din nye ladestander til elbilen. Vi sørger for en effektiv opsætning, og du kan også lave en løbende serviceaftale med os efterfølgende, hvis du er interesseret i det. Så tilser vi din ladeløsning løbende og sørger for, at du kan holde dig godt kørende.

Vi tilbyder vores montering af ladestandere til elbiler i hele Nordsjælland, og vi hjælper både erhvervsdrivende og private husejere.

Vi tilbyder

Hvorfor skal du lade os stå for din ladeløsning til elbilen?

Som autoriseret installatør af ladestandere kan du med ro i maven kalde på os.

Mod betaling af et engangsbeløb sørger vi ikke kun for en effektiv opsætning. Du kan også bruge os til at tegne en serviceaftale eller bede os om hjælp, hvis der opstår problemer med din ladestander til elbilen. Vi ved med andre ord alt om din ladestander, og hvad der skal til for, at den fungerer optimalt.

Det gør os til den bedste samarbejdspartner, når du gerne vil køre grønt i en elbil.

Vi tilbyder

Køb ladestander til private og erhverv

Elbiler er kommet for at blive.

Vil du gerne med på den grønne bølge, kræver det ikke kun en elbil. Men også en ladestander til elbilen. Det er en klar fordel at have en oplader til bilen hjemme i garagen, selvom du også kan gøre brug af flere forskellige offentlige ladepunkter. Det giver dog absolut mening, at du kan lade op, mens bilen alligevel holder hjemme i garagen.

Driver du en virksomhed, giver det også god mening, at du kan tilbyde opladning af elbiler på parkeringspladsen. Både hvis dine firmabiler kører på el, men også hvis flere af dine medarbejdere har skrottet benzinbilen til fordel for en grøn en af slagsen.

Du kan både købe ladestandere til private og erhverv og lade os om at montere dem.

vi tilbyder

Vil du gerne have en pris på montering af ladestander til elbilen?

Det er ikke gratis at få vores hjælp til installation af din oplader – men det er heller ikke svimlende dyrt.

Giver du os et kald, finder vi altid tid til at tage en snak med dig om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvad det vil koste dig. Du kan få fat i en af vores medarbejdere ved at ringe på telefon 44 22 62 27. Foretrækker du at sende os en mail, kan du gøre det til info@nordensel.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et svar.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med en effektiv ladeløsning til din elbil.

pexels-ed-harvey-5391510 (1)

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Få et tilbud i dag

KONTAKT DIN LOKALE ELEKTRIKER ANGÅENDE EL-ARBEJDE

Vil du vide mere om, hvordan vi som elektriker kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på el-arbejde? Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordensel.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din el-opgave. Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.