Montering af ladestandere til elbil

Er du, som så mange andre, skiftet til elbil, er det både praktisk og i visse tilfælde økonomisk smart at have en ladestander. Vi hjælper både private og erhverv med praktiske ladeløsnigner.

Referencer

Hurtig og effektiv montering af ladestander

Hos Nordens EL & VVS kan vi effektivt og hurtigt montere din nye ladestander til elbilen. Vi tilbyder også serviceaftale med os efterfølgende. Så tilser vi din ladestander løbende og sørger for, at alt fungerer som det skal.

Vi dækker det meste af Sjælland omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Autoriseret installatør af ladestandere

Hos Nordens EL & VVS er vi autoriserede installatører af ladestandere til elbil. Løbende som elbilen har vundet indpas i mange hjem og virksomheder, har vi også opbygget en god erfaring med installationen af ladestandere.

I forbindelse med ladestandere til virksomheder eller organisationer, vil det være oplagt at tegne en serviceaftale. Alt efter behov, vil vi jævnligt komme til jeres adresse og sikre at alle ladestandere fungerer optimalt.

Ligeledes vil I kunne kontakte os, hvis der er behov for yderligere servicebesøg.

Kontakt Nordens EL i forbindelse med arbejde

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google

5/5

Vil du vide mere?

Har du for nyligt investeret i en elbil og overvejer du, at få installeret en ladestander på adressen? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Med erfaring og som autoriseret installatør, vil vi effektivt kunne hjælpe dig med din nye ladestander.

Kontakt os gerne på telefon 44 226 227 eller send en mail til info@nordenselogvvs.dk.

Vi kører i hele Nordsjælland

Nordens El er din lokale elektriker med base i Helsingør, hvorfor vi dagligt kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

Lyngby

Hillerød

Helsingør