Autoriseret Elektriker

Nordens EL & VVS er blandt andet autoriseret elektriker og hjælper gerne private og erhverv med entrepriser, renovering og meget mere.

Med mange års erfaring og mange vellykkede projekter i bagagen, kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Vi dækker det meste af Sjælland, men primært omkring Nordsjælland og Storkøbenhavn. 

Vi tilbyder

Grundig elektriker med erfaring

Elektricitet er blevet en stor del af vores moderne hverdag. Både i private sammenhæng, men også særligt i industri-, produktionssammenhænge, samt resten af erhvervslivet. Det er derfor vigtigt at have styr på diverse installationer.

Hos Nordens EL & VVS hjælper vi dagligt virksomheder med vedligeholdelse og service af de maskiner, der er med til at holde samfundet i gang.

Meget af vores tid går også med større entrepriser, hvor vi trækker på vores brede viden og årelange erfaring. Her står vi gerne for planlægning, opgavestyring og selvfølgelig eksekvering.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi hører gerne om dit projekt og giver altid et uforpligtende tilbud, skræddersyet netop dine behov og ønsker.

Ring på telefon 44 226 227 eller send en mail til info@nordenselogvvs.dk.

vi tilbyder

Få hjælp af en el-installatør

Netop på grund af samfundets hastige udvikling, er vi særligt opmærksomme på løbende at efteruddanne vores folk, så vi fortsat kan møde branchen høje standarder.

Står I over for en større renovering eller nybyggeri, vil det være oplagt i samme omgang at se på optimeringsmuligheder. Vi arbejder meget med energioptimering og vil kunne stå for alle dele af entreprisen. 

Vi tilbyder rådgivning til både små og store projekter. Om der skal udskiftes en eltavle eller installeres intelligente integrationer i virksomheden eller privaten, kan I roligt kontakte os. På alle opgaver vil vi naturligvis trække på en bred viden og erfaring og se efter forbedringsmuligheder, der kan være med til at spare både energi og penge for dig.

Kontakt os i dag og hør nærmere om hjælp af en el-installatør. 

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Indhent et tilbud i dag

Kontakt Nordens EL & VVS i forbindelse med arbejde

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? 

Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?
Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

    Vi kører blandt andet i følgende byer

    Indhent et tilbud