Autoriseret elektriker

Nordens EL er blandt andet autoriseret elektriker og hjælper gerne private og erhverv med entrepriser, renovering og meget mere.

Referencer

Mange års erfaring og vellykkede projekter

Med mange års erfaring og mange vellykkede projekter i bagagen, kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Vi dækker det meste af Sjælland, men primært omkring Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Grundig elektriker med erfaring

Elektricitet er blevet en stor del af vores moderne hverdag. Både i private sammenhæng, men også særligt i industri-, produktionssammenhænge, samt resten af erhvervslivet. Det er derfor vigtigt at have styr på diverse installationer.

Hos Nordens EL hjælper vi dagligt virksomheder med vedligeholdelse og service af de maskiner, der er med til at holde samfundet i gang.

Meget af vores tid går også med større entrepriser, hvor vi trækker på vores brede viden og årelange erfaring. Her står vi gerne for planlægning, opgavestyring og selvfølgelig eksekvering.

Kontakt Nordens EL i forbindelse med arbejde

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.

Vores anmeldelser

Vi har 5 stjerner ud af 5 på Google

5/5

Få hjælp af en el-installatør

Netop på grund af samfundets hastige udvikling, er vi særligt opmærksomme på løbende at efteruddanne vores folk, så vi fortsat kan møde branchen høje standarder. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Står I over for en større renovering eller nybyggeri, vil det være oplagt i samme omgang at se på optimeringsmuligheder. Vi arbejder meget med energioptimering og vil kunne stå for alle dele af entreprisen.

Vi tilbyder rådgivning til både små og store projekter. Om der skal udskiftes en eltavle eller installeres intelligente integrationer i virksomheden eller privaten, kan I roligt kontakte os. På alle opgaver vil vi naturligvis trække på en bred viden og erfaring og se efter forbedringsmuligheder, der kan være med til at spare både energi og penge for dig.

Vi kører i hele Nordsjælland

Nordens El er din lokale elektriker med base i Helsingør, hvorfor vi dagligt kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

Lyngby

Hillerød

Helsingør