VVS Helsingør

Hos Nordens EL & VVS har vi specialiseret os i de lidt større VVS-opgaver, hvilket betyder, at vi har lang erfaring med komplekst VVS-arbejde for både private og erhverv.

Nordens EL & VVS er din autoriserede VVS’er i Helsingør. Vi kan hjælpe med VVS i forbindelse med nybyg, renovering, entreprise og lignende for både private og erhverv. Vi er særligt erfarne inden for større entrepriser, da vi både tilbyder blik- og VVS-arbejde af autoriserede fagfolk.

VVS i Helsingør

Når der skal bygges, renoveres eller produceres, er diverse VVS-installationer ofte helt afgørende. Det gælder både i private hjem og hos virksomheder, når der skal vand, varme og gas både ind og ud, og du vil derfor ofte være afhængig af din VVS’er, når der skal bygges.

Derfor kan det naturligvis betale sig at samarbejde med en dygtig en af slagsen, og sådan en finder du her hos Nordens EL & VVS. Vi har mange års erfaring med at udføre rigtig mange forskellige typer af opgaver inden for VVS, og vi står derfor også altid klar til at hjælpe dig, når du mangler viden og kompetencer i forbindelse med et projekt.

VVS i Helsingør for både private og erhverv

Hos Nordens EL & VVS har vi specialiseret os i de lidt større VVS-opgaver, hvilket betyder, at vi har lang erfaring med komplekst VVS-arbejde for både private og erhverv.

For private kan vi bl.a. hjælpe dig med dit nye renoverings- eller byggeprojekt, hvor vi sørger for, at de vigtige VVS-installationer er helt på plads, inden du går videre med byggeriet. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med dit nye badeværelse, når du gerne vil opgradere til noget mere moderne.

Vi kan også hjælpe med meget andet i din bolig, ligesom vi også kan hjælpe din virksomhed med diverse opgaver i forbindelse med både byggeri og renovering. Og så står vi naturligvis også klar til at lave og servicere dine industrianlæg, som vil få produktionen i virksomheden til at spille.

Mange års erfaring med VVS i Helsingør

Hos Nordens EL & VVS har vi mange års erfaring fra branchen, og vi kan derfor klare det meste, der har med vand, varme, sanitet og lignende at gøre. Vi har prøvet lidt af hvert, og vi har derfor opbygget den viden og ekspertise, der skal til for både at vejlede dig og udføre dine opgaver til perfektion.

Det gør vi med et dygtigt hold af erfarne VVS’ere, der har helt styr på alt, hvad der har med VVS-arbejde at gøre. Det er din garanti som kunde for, at du kommer godt i mål med dit projekt, for når du kontakter os, vil du altid møde en dygtig VVS’er med den rette uddannelse og stor faglig viden på området.

Tekniq garanti

Din VVS-installatør i Helsingør - Ingen opgave er for stor til os

Hvis du har en stor og kompleks opgave, der skal løses, står vi hos Nordens EL & VVS altid klar til at hjælpe. Vi er løsningsorienterede i vores tilgang til arbejdet, og vi kan derfor altid finde den rette vej for netop dit projekt – også selvom der er tale om et stort byggeri eller lignende.

Vi har nemlig bred erfaring med store projekter, hvor det ikke kun er de små VVS-opgaver, der skal være styr på. Vi leverer naturligvis de helt rette installationer, men når der er tale om større entreprise, skal der også være helt styr på planlægningen.

Netop planlægning er vi særligt gode til her hos Nordens EL & VVS, og vi kan derfor være den helt rette samarbejdspartner på eksempelvis dit store byggeprojekt, hvor mange ender skal mødes, og hvor god projektstyring vil være helt afgørende for projektets succes.

Vi kan levere et stort hold af erfarne og kompetente VVS’ere, som kan samarbejde med de andre håndværkere på dit projekt, og som formår at koordinere arbejdet, så det hele kommer til at spille på eksempelvis byggepladsen.

VVS-firma i Helsingør med garanti

Hos Nordens EL & VVS er vi medlem af både TEKNIQ og Validan, hvilket er din garanti som kunde for, at vi har de helt rette kompetencer til at udføre professionelt VVS i Helsingør, mens det på samme tid er din garanti for, at du bliver dækket i tilfælde af fejl og mangler.

Vi bestræber os naturligvis på at levere perfekte løsninger uden problemer hver gang, men nogle gange kan uforudsete problemer opstå, og fejl kan derfor aldrig udelukkes 100 %. Men det skal du ikke bekymre dig om, når du vælger Nordens EL & VVS, for som medlem af TEKNIQ vil vores kunder være dækket i tilfælde af fejl og mangler i arbejdet.

Ny varmepumpe i Helsingør?
Vi klarer installationen

Der kan være rigtig mange gode grunde til at skifte det gamle fyr ud med en moderne varmepumpe. Priserne på olie, gas, træpiller og lignende er høje, og det vil for mange derfor være en god investering at få installeret en varmepumpe i boligen.

I de fleste tilfælde skal der ikke andet til end en varmepumpe for at opgradere dit eksisterende varmesystem, og du kan derfor forholdsvis hurtigt få sendt det gamle fyr på pension. Du skal bare bruge en varmepumpe, og så skal du naturligvis bruge en dygtig autoriseret VVS’er til at klare installationen.

Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med her hos Nordens EL & VVS, hvor vi har bred erfaring med at installere de moderne pumper. Vi klarer derfor arbejdet hurtigt og sikkert, så du i løbet af kort tid kan få varme i boligen igen.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?
Kontakt os i dag

Hvis du er ved at planlægge en renovering af badeværelset, køkkenet, hvis det er et helt nybyggeri du står over for, eller hvis det er en anden stor opgave, skal du ikke tøve med at kontakte Nordens EL & VVS.

Vi sidder klar på telefonerne og på mail, hvor vi kan hjælpe dig godt i gang med dit projekt med værdifuld sparring og gode råd. Hvis du mangler VVS i Helsingør, er vi altid klar til at hjælpe, og vi giver dig altid et uforpligtende tilbud, når du gerne vil i gang med dine projekter.

Tekniq garanti

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Indhent et tilbud i dag

Kontakt Nordens EL & VVS i forbindelse med arbejde

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? 

Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?
Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

    Vi kører blandt andet i følgende byer

    Indhent et tilbud