Autoriseret VVS I Nordsjælland

Søger du en erfaren og autoriseret VVS’er til dit næste projekt? Så kan vi hos Nordens EL & VVS hjælpe dig.

Nordens EL & VVS er din autoriserede VVS’er i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi kan hjælpe med VVS i forbindelse med nybyg, renovering, entreprise og lignende for både private og erhverv.
Vi er særligt erfarne inden for større entrepriser, da vi både tilbyder blik- og VVS-arbejde af autoriserede fagfolk.

Det kan vi

Få hjælp fra en professionel VVS

Nordens EL & VVS hjælper dig med håndteringen af forsyningen af vand, varme og gas ind og ud af din ejendom. Dette omfatter også afløb og installation. Vores erfaring spænder bredt fra mindre opgaver for større boligbyggerier til hele entrepriser for f.eks. industrianlæg.

Vi kan naturligvis hjælpe, hvis du oplever problemer med afløb og lignende, men også hvis du ønsker at optimere din nuværende løsning.

Priserne på blandt andet varme kan stige i perioder, og derfor kan der for husstande, såvel som erhvervslivet, være penge at spare. Står du over for en renovering af fx køkken eller badeværelse, er det også en oplagt mulighed for at optimere den nuværende løsning.

I alle tilfælde vil vi stå for nøje planlægning og eksekvering med baggrund i vores brede erfaring og viden.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Alternativt er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

Tryghed

VVS med garanti

Nordens EL & VVS er medlem af TEKNIQ. Dette sikrer både os som virksomhed, vores medarbejdere samt dig som kunde hos os.

Ud over at være et kvalitetsstempel af vores arbejde, giver det også dig en garanti på vores arbejde. Skulle der – mod forventning – opstå fejl under eller efter vores arbejde, vil du være dækket af garantiordningen, hvis du vel og mærke imødekommer kravene.

Tekniq garanti

Løsningsorienteret VVS-Firma

Vi hjælper gerne erhverv og private med store som små VVS-entrepriser. Særligt større projekter kræver god planlægning og opgavestyrring. Med vores brede viden og erfaring sikrer vi, at dit projekt bliver ført sikkert i mål.

Da to opgaver aldrig er ens, er det vigtigt at kunne se løsninger frem for begrænsninger, når opgaven skal besigtiges og eksekveres. Derfor bruger vi altid den nødvendige tid på at forstå og bearbejde alle aspekter af netop dit projekt.
Som entreprisevirksomhed med kompetencer inden VVS, el og blik, står vi også for opgavestyringen, hvis flere af vores faggrupper er repræsenteret i forbindelse projektet.

Skal du bruge vores hjælp? Vi hører gerne mere om din opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 226 227 eller via mail til info@nordenselogvvs.dk.

VVS i køkken

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Indhent et tilbud i dag

Kontakt Nordens EL & VVS i forbindelse med arbejde

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? 

Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?
Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

    Vi kører blandt andet i følgende byer

    Indhent et tilbud