Autoriseret VVS i Nordsjælland

Er du på udkig efter en i Nordsjælland, der kan hjælpe dig med at ombygge dit badeværelse eller fikse din dryppende vandhane?

Hos Nordens El & VVS er der ingen slinger i valsen. Med autorisation og mange års brancheerfaring kan du stole på, at vi kan vores kram. Vores kunder består af både erhvervsdrivende og private husejere, og vi påtager os gerne små som store VVS-opgaver.

Vi har adresse i Helsingør, og vi kører ud til kunder i alle dele af Nordsjælland og København.

Det kan vi

Derfor skal du ringe
efter os

Der er mange gode grunde til at lade os stå for dit arbejde.

Først og fremmest tilbyder vi håndværk af høj kvalitet, der ikke er til at sætte en finger på. Vi har været i VVS-branchen i mange år, og det har givet os en stor portion erfaring med i bagagen. Derudover løser vi både små opgaver inden for VVS-faget samt de større og mere omfattende af slagsen.

Det betyder, at du altid kan ringe efter os, hvis toilettet løber, eller vandhanen drypper. Og at du også kan hyre os som din VVS i Nordsjælland, når toilettet eller bryggerset skal totalrenoveres.

Tryghed

TEKNIQ garanti hos din VVS nær København

I vores VVS-firma er vi med i garantiordningen TEKNIQ.

Det er ikke alene et kvalitetsstempel, der beviser, at vores arbejde lever op til en vis standard. Det er også din garanti for, at det VVS-arbejde, vi udfører hos dig, er i orden – hele vejen rundt. Det gælder både det VVS-arbejde, der kræver autorisation, og det arbejde, der ikke gør.

Ringer du efter os som din VVS i Nordsjælland, får du altid kvalitet fra top til tå.

Løsningsorienteret VVS-firma med årelang erfaring

Når du har brug for hjælp, forlader vi dig helst ikke, før vi har løst det problem, du står overfor. Vores tilgang til vores håndværk er både løsningsorienteret og innovativ.

Vi holder konstant vores medarbejdere opdaterede på den nyeste viden inden for vores felt, så de kan komme op med de smarteste løsninger til dig og vores øvrige kunder. Det giver os mulighed for at være innovative og også tænke ud af boksen, når der er brug for det.

Med vores hjælp er det slut med dryppende vandhaner og toiletter, der løber. Også hvis der skal kreative løsninger i spil for at få det til at lykkes.

vi tilbyder

Har du spørgsmål til din VVS i Helsingør?

Der er ingen spørgsmål, der er dumme, når du ringer til os.

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre med dit toilet, eller er du nysgerrig efter at høre mere om vores priser, er der altid en venlig stemme i den anden ende af røret. Du er velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail.

Vores telefonnummer er 44 22 62 27, og vores mailadresse er info@nordensel.dk.

blikkenslager

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Få et tilbud i dag

KONTAKT DIN LOKALE ELEKTRIKER ANGÅENDE EL-ARBEJDE

Vil du vide mere om, hvordan vi som elektriker kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på el-arbejde? Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordensel.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din el-opgave. Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.