Autoriseret blikkenslager i Nordsjælland

Vil du gerne i kontakt med en erfaren blikkenslager i Nordsjælland, der kan hjælpe dig med både stort og småt?

Hos Nordens El & VVS henvender vi os både til private og erhverv. Med base i Helsingør kører vi dagligt ud til vores kunder i alle dele af Nordsjælland og hjælper med alt inden for både VVS- og blikkenslagerarbejde. Du kan få vores hjælp til nye tagrender eller en ny facadebeklædning, og med vores hjælp er du garanteret en professionel og færdig løsning.

Vi tilbyder

Hvad kan vi
hjælpe dig med?

Vi har specialiseret os som blikkenslager i Nordsjælland, og som alle vores øvrige kunder kan du drage nytte af vores årelange brancheerfaring.

Du er velkommen til at ringe efter os, når dine tagrender eller nedløbsrør trænger til at blive skiftet ud, eller når dit hjem vil nyde godt af en ny alu-beklædning eller en facadebeklædning i kobber eller zink. Vi yder også eksperthjælp i forbindelse med kviste og tag.

Udover montering og vejledning hjælper vi dig også gerne med løbende servicering og vedligehold. Enten på fast basis eller efter behov. Så du året rundt kan sikre dig, at vind og vejr ikke tærer for meget på din facadebeklædning eller din kvist.

Vi tilbyder

Innovativ og løsningsorienteret blikkenslager nær København

Som autoriseret blikkenslager er vi uddannet til at håndtere både små og store opgaver inden for vores felt. Vi går altid til vores arbejde med en innovativ og løsningsorienteret tilgang, og ethvert problem er efter vores mening til for at blive løst. Også selvom vi skal tænke i mere alternative eller utraditionelle løsninger.

Vi sørger for løbende at efteruddanne vores medarbejdere og holde os opdateret på den nyeste viden. På den måde kan vi sikre os, at vores kunder altid får den absolut bedste rådgivning og vejledning. For det fortjener de ganske enkelt.

Hos os er du dækket af TEKNIQ

Som VVS og blikkenslager i Nordsjælland er vi dækket af garantiordningen TEKNIQ.

Du er dækket ind som kunde hos os, og det giver dig en tryghed og en garanti for, at vores arbejde altid er i orden. Kvalitet er et nøgleord i vores virksomhed, og derfor er vi kommet med ind under den kundevenlige garantiordning.

Vil du gerne høre mere om, hvad garantiordningen betyder for dig? Så tager vi os altid tid til en snak med dig.

vi tilbyder

Ring til din blikkenslager i Helsingør allerede i dag

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har brug for vores hjælp, eller hvis du gerne vil have en pris på et stykke VVS- eller blikkenslagerarbejde.

Du kan næsten altid få fat i os, hvis du ringer på telefon 44 22 62 27. Alternativt kan du også skrive til os på info@nordensel.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig, når vi har modtaget din mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

blikkenslager

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Få et tilbud i dag

KONTAKT DIN LOKALE ELEKTRIKER ANGÅENDE EL-ARBEJDE

Vil du vide mere om, hvordan vi som elektriker kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på el-arbejde? Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordensel.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din el-opgave. Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.