Autoriseret Blikkenslager I Nordsjælland

Søger du en erfaren blikkenslager i Nordsjælland eller Storkøbenhavn? Så kan vi hjælpe dig.
Vores uddannede blikkenslagere kan hjælpe med alt fra bliktage til nedløbsrør.

Hos Nordens EL & VVS hjælper vi både i forbindelse med erhverv og større entrepriser for private. Vi er beliggende i Helsingør, men dækker Nordsjælland, Storkøbenhavn samt store dele af Sjælland.
Vores ansatte er alle uddannede inden for hver deres felt, og har de rette kompetencer til at løse netop din opgave.

Vi tilbyder

Få hjælp af en erfaren blikkenslager

Ud over at kunne hjælpe med alle former for VVS til private og erhverv, har vi også mange års erfaring som blikkenslager. Vores fagfolk har specialiseret sig inden for blikarbejdet, der kræver en særlig sans for detaljen samt forståelse af materialet.

Med mange år i branchen har vores blikkenslagere netop dette og kan hjælpe dig med reparation eller udskiftning af tag, kviste, nedløbsrør og lignende.

Har du facade- eller tagbelægning af blik, tilbyder vi naturligvis også service og vedligehold af dette. På den måde kan du sikre at bygningen vil kunne modstå alt slags vejr.

Kontakt os i dag og hør mere. Ring på telefon 44 226 227 eller skriv til info@nordenselogvvs.dk.

Vi tilbyder

Innovativ og løsningsorienteret blikkenslager

Alle vores blikkenslagere er autoriserede og klar til at hjælpe med opgaver – store som små.

Vi arbejder hver dag på at skabe den største værdi for vores kunder. Derfor går vi også innovativt til alle typer entrepriser og følger løbende med i udviklingen inden for vores felt.

Det sikrer dig en helhedsorienteret løsning, der tilgodeser dine behov og ønsker. Det er desuden også en god egenskab, når vi støder på mere utraditionelle opgaver, hvor en innovativ løsning kan være nødvendig. Derved ikke sagt, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi vil altid varetage projekter, vi er sikre på at kunne føre 100 % i mål.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Tekniq garanti

Vi tilbyder

Blikkenslager med garanti

Både for vores medarbejderes og kunders skyld, er vi medlem af TEKNIQ. Dette indbefatter også deres garantiordning, der er med til at sikre dig som kunde, skulle der mod forventning, ske fejl under vores arbejde.

Kvalitet er fortsat vores primære fokus på alle opgaver og det har derfor sjældent været en nødvendighed.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på netop din blikentreprise, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 226 227 eller mail info@nordenselogvvs.dk

Kontakt os

Skal du bruge vores hjælp?

Skal du bruge hjælp fra en dygtig blikkenslager i forbindelse med renovering, erhverv eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi sørger altid for at gennemgå det enkelte projekt, før vi giver et tilbud.

Kontakt os allerede i dag på telefon 44 226 227, via mail til info@nordenselogvvs.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

VVS Lyngby byggeri

Anmeldelser

El-eftersyn af min bolig

Som ny bolig ejer, havde jeg i min el-rapport en del anmærkninger i huset, som jeg fik tilset af Nordens El & VVS. De foretog el-tjek og el-service af hele mit hjem og vurderede elinstallationernes tilstand. De var super hurtige og professionelle. Klar anbefaling herfra!
Peter Nielsen

Indhent et tilbud i dag

Kontakt Nordens EL & VVS i forbindelse med arbejde

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? 

Eller er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din opgave?
Så er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail info@nordenselogvvs.dk eller benytte dig af vores kontaktformular.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Som kunde hos os får du en skræddersyet aftale, der er tilpasset dine behov.

    Indhent et tilbud